Telefon: 070 86 81 896

Make up – Sminkkurser

​Puder Stockholm erbjuder tre förstklassiga sminkkurser. Här finns det chans för alla att lära sig något nytt! i.d. bare Minerals är det sminkmärke som finns till försäljning på salongen.

 

Sminkkurs 1, 2-4 timmar (beroende på antal deltagare)

Lär dig framhäva dina drag och plocka fram det bästa i ditt utseende! Här går vi i grupp, grundligt igenom en bra vardagssminkning. Vi visar på en person hur man lägger en fullständig make up och ni får en mängd expertråd och tips. Vi går igenom individuellt i gruppen och samtalar om vilka färger som passar just dig i din make up.

Se prislistan

Sminkkurs 2, 1-2 timmar


Även här handlar det om att plocka fram din unika skönhet! Du kommer helt enkelt till salongen (kanske i sällskap av en vän?) och blir sminkad. Vi går noggrant och pedagogiskt igenom, steg för steg, vad vi gör men även varför vi gör det. Även denna kurs ger individuell rådgivning i vilka färger du bör använda.


 


Sminkkurs 3, tiden beror på gruppens storlek


 


Det här alternativet lämpar sig bäst om ni är några fler som vill lära er att sminka er som proffs. Det kan exempelvis handla om ett (mindre) företag eller en grupp med vänner. Här kommer vi till er!