Telefon: 070 86 81 896

Make up

​På Puder Stockholm kan vi hjälpa dig med det mesta inom make up, vare sig du vill ha tips på vilken färg som passar just dig eller vill ha en make up för fest, vardag eller bröllop. Vi är utbildade inom make up, hårstyling, hårförlängning, ögonfransförlängning och naglar och har lång erfarenhet. Tidigare har Ulrica bland annat arbetat som lärarassistent på en makeup- och hårstylistskola och numer arbetar hon som huvudlärare för blivande hårstylister. På Puder används smink av förstklassig mineralmake up.

 


Marknadens renaste mineralmakeup bareMinerals är en komplett makeupserie baserad på 100% rena mineraler. De mineralbaserade produkterna är fria från konserveringsmedel, parfym, stabiliseringsmedel, mineraloljor, syntetiska färgämnen, parabener och andra kemiska ingredienser som kan verka irriterande på känslig eller oren hud. Produkterna är ej testade på djur.

Välgörande egenskaper

bareMinerals Foundations SPF 15 jobbar med huden, inte mot den. Flera av mineralerna har vårdande effekt och forskning visar att bareMinerals Foundation SPF 15 reducerar hudirritationer, rodnader, acne, torr hud och hudåldring. bareMinerals passar alla hudtyper, även känslig och oren hud. Navigera dig i menyn till vänster och maila eller ring och berätta vad du är intresserad av så bokar vi en tid. Skulle du mot all förmodan inte finna vad du söker så kan du alltid skicka ett mail till info@puder.se med din förfrågan.