Telefon: 070 86 81 896

Hårstyling

​Vill du vara fin i håret på till exempel ditt bröllop eller din examensdag? Eller du kanske ska gå på fest och vill testa något nytt? Kom in till Puder Stockholm så kan vi se vad som passar dig bäst. Vi gör håruppsättningar med blommor, löshår eller andra accessoarer.

 

Hårförlängning

Få långt och svallande hår på max tre timmar! Metoden vi använder är med keratinvax som är skonsamt för ditt hår och självklart arbetar vi bara med äkta hår av bästa europeiska kvalitet som både ser och känns verkligt. Det finns alla tänkbara färger och vi väljer tillsammans ut de nyanser som överensstämmer med ditt hår så att resultatet blir snyggt och naturligt. Ta hand om din hårförlängning och du kommer att kunna ha den mellan tre till sex månader.

Se prislistan

Hårutfyllnad

Vill du ha ett tjockare hårsvall? Vi fyller på med med äkta hår av bästa kvalitet.

 

Nedan kan du läsa mer om hur du sköter ditt hår på bästa sätt.

Drömmen om ett långt hår

Att skaffa hårförlängning innebär att slingor av europeiskt kvalitethår fästes i det egna håret. Detta medför en ökad belastning på hårsäckarna. I början kan det kännas ömt och obehagligt innan man har vant sig.

  

Borsta och kamma håret

Red ut håret varje dag med fingrarna, börja uppifrån och arbeta dig neråt. Red ut håret med en extensionborste och håll emot håret med en hand när du borstar för att undvika onödig påfrestning på vaxfästerna.

  

Sköt om ditt hår

Extensions sitter inte fast i hårbotten, vilket gör att det inte tillförs någon naturlig fukt och näring. Därför är det mycket viktigt att ta hand om sina extensions med den speciellt framtagna Extensions Care serien som återfuktar, stärker och tillför dessa ämnen till håret. Vissa preparat och ämnen kan förkorta hållbarheten på förlängningen, som t ex alkohol, balsam, fett, klor, salt och mineraler. Använd aldrig balsam, mousse, spray och dylikt på keratinfästena eller i hårbotten. I längderna bör man däremot använda inpackning, antistatspray och balsamspray o s v. Då det annars kan bli skört och risigt.

  

Tvätta håret

Red ut håret med en extensionsborste och separera vaxfästerna med fingertopparna. Blöt håret och använd balsamspray som stänger fjällskiktet och reder ut eventuella tovor. Kamma håret och tvätta det sedan med extensionschampo. Undvik att massera hårbotten för att minimera risken för tovor och knutar. Skölj noggrant och applicera sedan cremebalsam i hela håret för att ge ny kraft och skydda det från stress och dagliga föroreningar.

 


Fön och torkning

Torka håret efter tvätt genom att krama det försiktigt med en handduk. Undvik att gnugga, då det kan ge upphov till tovor och trassel. Börja med att föna håret vid fästena och fortsätt sedan med resten av håret. Torka inte med för hög värme. Tänk på att extensions saknar det ämnen som övriga håret får från hårbotten. Extensions är mer känsligt för värme, så man bör vara försiktig då fön eller plattång används. Använd plattång och fön med måtta så håller håret mycket längre. När det plattas eller fönas är det bra använda värmeskyddande produkter.

 

Sova utan problem

Fläta håret i en eller två flätor till natten för att undvika onödiga tovor och ett trassligt hår. Hårförlängning är en investering och bör skötas samt behandlas på rätt sätt.

 

 

Var rädd om dina extensions och ditt egna hår!